Het zwembad biedt ruimte om baantjes te trekken, te spelen of lekker te dobberen
de mooie
ervaringen
van onze bezoekers

gastenboek casa primo

Vaak delen onze gasten hun ervaringen met ons. Dat vinden wij natuurlijk fantastisch! Zo horen we wat er goed is en waar we eventueel dingen kunnen verbeteren. Omdat ze een goed beeld geven van hoe een verblijf in Casa PRIMO kan zijn plaatsen we ze hier, zodat onze toekomstige gasten er ook wat aan hebben.

Met tien gasten is er genoeg ruimte in de woonkamer om een gezellige avond te hebben voor de open haard

IN ÉÉN WOORD 'FANTASTISCH!'

Als ik in één woord zouden moeten beschrijven hoe onze ervaring met Casa PRIMO was, dan kan ik niets anders zeggen dan 'fantastisch!'. We hadden de vuurdoop. Als eerste huurders mochten we genieten van deze droomvilla op het platteland van Le Marche.

Bij Casa PRIMO Le Marche is er genoeg ruimte om heerlijk te borrelen, de zon onder te zien gaan of om heerlijk buiten te dineren

THE PERFECT SPOT

Als je een huis gaat huren is het altijd de vraag of het aan je verwachtingspatroon voldoet. Voor ons gezin met vier kinderen en aanhang gingen we op zoek naar een perfecte locatie om onze 25-jarig huwelijk te vieren, liefst in de nog ongerepte natuurlijke omgeving van Le Marche in Italië. 

Als ik in één woord zouden moeten beschrijven hoe onze ervaring met Casa PRIMO was, dan kan ik niets anders zeggen dan 'fantastisch!'.

WE KOMEN GRAAG NOG EENS TERUG

Twee heerlijke weken mogen vertoeven op Casa PRIMO. Bij aankomst word je meteen gegrepen door het geweldige uitzicht en is je vakantie meteen begonnen.

Omdat ze een goed beeld geven van hoe een verblijf in Casa PRIMO kan zijn plaatsen we ze hier, zodat onze toekomstige gasten er ook wat aan hebben.

ALLE VERWACHTINGEN WAARGEMAAKT

Deze zomervakantie hebben wij met veel genoegen doorgebracht bij PRIMO in Tolentino. Alle hooggespannen verwachtingen van de mooie website worden meer dan waar gemaakt, waarbij wellicht de belangrijkste op site niets eens zichtbaar is...RUST!

Als je een huis gaat huren is het altijd de vraag of het aan je verwachtingspatroon voldoet.

DE OVERTREFFENDE TRAP

In voorgaande jaren hebben wij al een aantal grote vakantiehuizen voor 10 personen met zwembad bezocht. Echter, nog niet eerder in Italië, dus dat was een mooie aanvulling op onze wensenlijst.

We hadden de vuurdoop. Als eerste huurders mochten we genieten van deze droomvilla op het platteland van Le Marche.

DIT IS HET LEVEN!

Die zin hebben we tijdens onze vakantie meerdere malen uitgesproken. Deze week vakantie was echt een cadeautje voor ons. Eens in de zoveel jaar gaan we samen (zonder de kids) op vakantie. En dan is er geen mooiere plek om even samen te genieten dan Casa PRIMO.

Als eerste huurders mochten we genieten van deze droomvilla op het platteland van Le Marche.

HEERLIJK HUIS!

Heerlijk huis! Goed bedacht en mooi gemaakt. Interieur met originele details. Slaapkamers met zeer goede bedden en veel badkamers met fraai sanitair. Ruime en goed voorziene keuken.

Nico en Jean Beddington

CASA PRIMo

Een prachtige plek tussen de olijfbomen, gelegen in Le Marche, voorzien van alle luxe en comfort, die jou, je gezin en je vrienden in een andere sfeer brengt.

INFORMATIEAANVRAAG

Heb je interesse of vragen?
Mail ons dan via onderstaand formulier.