Bij de prachtige stad Tolentino ligt ons splinternieuwe landhuis
Genieten van
Het mooie leven
tussen de olijfbomen

ONZE ULTIEME DROOM

In 2018 hebben wij onze ultieme droom verwezenlijkt en in Le Marche een prachtig oud landhuis gekocht met een fantastisch uitzicht over Le Marche en Monti Sibillini. Het anderhalf jaar daarna is ons huis volledig verbouwd en hebben we het stijlvol ingericht. Veel authentieke details van het landhuis hebben we intact gelaten, zodat onze gasten zoveel mogelijk kunnen genieten van de originele Italiaanse bouwstijl. In de zomer van 2019 hebben we het landhuis opgeleverd. Waarna we al vele, fijne gasten een warm welkom hebben geboden in Casa PRIMO! Worden jullie onze volgende gasten? Controleer dan de beschikbaarheid van ons mooie landhuis.

Ons schitterende landhuis is omringd door vele oude dorpjes in de prachtige regio ‘Le Marche’
VILLA VOOR 10 PERSONEN

300m2 met 5 slaapkamers & 5 badkamers

Laat de chaos van het dagelijkse leven van je afglijden op deze unieke plek.
PRIVé ZWEMBAD

Zwembad van 4 bij 11 meter

Laat de chaos van het dagelijkse leven van je afglijden op deze unieke plek.
UITZICHT OVER DE MONTI SIBILLINI

Een fantastisch uitzicht vanuit het zwembad

Heerlijk binnen eten aan onze eettafels met meerdere zitjes
Binnen in de woonkamer heelijk voor de open haard zitten op de grote bank en genoeg zitplekken voor 10 gasten
Een vaatwasser biedt gemak in onze moderne keuken met kookeiland
De grote woonkamer biedt genoeg ruimte voor alle gasten en is voorzien een open haard, een grote bank, een tafel en voldoende zitplekken voor tien gasten.
MODERN & AUTHENTIEK

Modern design & authentieke details

De omgeving rondom het huis is een combinatie van uitgestrekte velden en een prachtig gebergte.
GLOOIENDE HEUVELS

Perfect voor leuke wandelingen

Met de groene vlaktes en witte bergtoppen die Le Marche biedt, is het uitzicht een verlengde van het Italiaanse interieur.
EEN PRACHTIGE LIGGING

Geheel vrij gelegen tussen de weiden met veel privacy

ns privé zwembad met buitendouche en ligbedden biedt een prachtig uitzicht over de uitgestrekte velden en het gebergte
reviews
in één woord fantastisch!

HET BEST BEWAARDE GEHEIM VAN ITALIË

Le Marche wordt het best bewaarde geheim van Italië genoemd, omdat het vergeleken met Umbrië en Toscane veel minder bekend is. Echter, Le Marche heeft alles in zich om de vergelijking met haar bekendere buren waar te kunnen maken. Dit mooie gebied ligt ingeklemd tussen de Adriatische kust en de bergketens van Monti Sibillini. Zee, zon en strand, maar ook bergen en zelfs ski-gebieden. Le Marche heeft zeker evenveel te bieden, maar dan zonder de enorme hoeveelheden toeristen. Le Marche staat er namelijk om bekend dat hier voornamelijk Italianen op vakantie gaan, daar waar andere gebieden veel toeristen trekken. In 2020 is Le Marche door Lonely Planet uitgekozen als de nummer 2 regio om naar toe te reizen!

Heerlijk borrelen en dineren in onze eetkamer met lange eettafel

ons verhaal

Ilse, Paco, Rikke, Ole en Mette. De naam van ons huis vindt oorsprong in de letters van onze voornamen: 'Casa PRIMO' Le Marche. En het allerbelangrijkste is dat dit mooie landhuis voor ons de nummer 1 plek is om te genieten. Om te genieten van het mooie leven! Genieten van het mooie leven: dat gaan we doen.

Ons schitterende landhuis is omringd door vele oude dorpjes in de prachtige regio ‘Le Marche’

ONZE TIPS

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt, voordat je afreist naar Casa PRIMO. Op deze pagina kun je tips vinden die van pas komen voor en tijdens jouw verblijf in Le Marche. Daarnaast beantwoorden we hier ook vragen die we vaak van onze gasten krijgen.

Met een open haard, een tafel, een grote bank en genoeg zitplekken is onze woonkamer een heerlijke plek om even binnen te zitten
Prijzen
Seizoen 2022/23
CASA PRIMo

Een prachtige plek tussen de olijfbomen, gelegen in Le Marche, voorzien van alle luxe en comfort, die jou, je gezin en je vrienden in een andere sfeer brengt.

INFORMATIEAANVRAAG

Heb je interesse of vragen?
Mail ons dan via onderstaand formulier.