ontdek wat
le marche
te bieden heeft

restaurants

De lekkerste pizza's, keuzemenu's bestaande uit de beste slow food gerechten, andere delicatessen zoals wijn, ijs, truffels en nog veel meer. Bij Casa PRIMO zit genoeg in de buurt om iedere dag buiten de deur te kunnen genieten. Bekijk hier een verzameling overheerlijke eetgelegenheden. Op zoek naar iets specifieks of benieuwd naar iets anders? Neem dan contact met ons op voor vragen.

DE LEKKERSTE PIZZA'S IN DE BUURT

Voor de lekkerste pizza in de omgeving is Monkey een aanrader. Bij Monkey zijn de bodems heel dun en krokant, wat wij heerlijk vinden. Er is een fijne tuin waar je kunt zitten om te genieten van de pizza's. Let op: reserveren is een must! Zeker voor de lunch omdat ze dan niet altijd open zijn. 

Ook is Vai Mo zeker een aanrader. Het is een typisch Italiaans familie restaurant waar niet alleen de pizza's heerlijk zijn, maar ook serveren zij verukkelijke pasta's en visgerechten. 

SLOW FOOD

Een andere favoriet van ons is restaurant Le Logge in Urbisaglia. Hier kun je diverse gangen kiezen uit een keuzemenu dat regelmatig varieert en aan tafel wordt opgelezen. Je zit er heerlijk buiten onder de bogen. Ook organiseren de eigenaars, de familie Tombolini, kooklessen. Mochten jullie als gasten van Casa PRIMO interesse hebben in één of meerdere kooklessen (bijvoorbeeld met een groep) kunnen we eventueel helpen met het boeken omdat we de eigenaren kennen. De eigenaren komen namelijk graag naar Casa PRIMO om kooklessen daar te geven! Ook komen ze graag langs voor een diner aan huis. Meer info via: info@locandalelogge.it

Een andere favoriet van ons is restaurant Le Logge in Urbisaglia. Hier kun je diverse gangen kiezen uit een keuzemenu dat regelmatig varieert en aan tafel wordt opgelezen.
Je zit er heerlijk buiten onder de bogen. Ook organiseren de eigenaars, de familie Tombolini, kooklessen.
Mochten jullie als gasten van Casa PRIMO interesse hebben in één of meerdere kooklessen kunnen we eventueel helpen met het boeken omdat we de eigenaren kennen.

award winning restaurant om haar slowcooking

In Colmurano, niet ver bij Casa PRIMO vandaan kan je ook heerlijk eten bij Agra Mater een award winning restaurant om haar slowcooking kwaliteiten. Zij halen alle ingrediënten uit eigen tuin.

italiaans genieten in casa primo

Wil je genieten van de italiaanse keuken in Casa PRIMO? Ook dat is mogelijk. Wij kunnen een heerlijk diner laten verzorgen door authentieke Italiaanse koks op onze locatie. Liever zelf koken? Kies dan voor een workshop en bereid onder het toeziend oog van een ervaren chefkok een heerlijk viergangendiner. Een geweldige beleving waarin smaak, verse Italiaanse producten, experimenteren en creativiteit centraal staan!

Het landhuis Casa PRIMO is omringd door vele oude dorpjes en in de directe omgeving vind je waanzinnige restaurants gespecialiseerd in  ‘slow-food’
De moderne en open keuken voorzien van een kookeiland, vaatwasser, koffieapparaat, heteluchtoven en een inductie kookplaat voorziet u van een avond heerlijk dineren met uw vrienden
Het landhuis Casa PRIMO is omringd door vele oude dorpjes en in de directe omgeving vind je waanzinnige restaurants gespecialiseerd in  ‘slow-food’

DELICATESSEN

Alimentari Fioretti, een delicatessenwinkel en vinotheek. Perfect voor een flesje wijn, maar ook ideaal om broodjes te kopen voor het ontbijt of de lunch. Uit de vitrine kan je ook zelf je beleg kiezen en dat is dankzij het aanbod niet eens zo gemakkelijk. Ook bieden ze heerlijke salades en toetjes aan. 

PRACHTIGE LOCATIES 

Er is een nieuw restaurant geopend in het oude dorpje Belforte del Chienti, wat ook erg leuk is om doorheen te lopen. Het restaurant La Botte Piena heeft een menu volgens traditionele recepten van de streek. Ook hebben de mannen van het restaurant al eerder een kookworkshop gegeven aan gasten van Casa PRIMO. En bovenal: de locatie is fantastisch!

In Seraapetrona eten wij ook graag bij Cantinella. De streek is bekend om de Vernaccia: een rode wijn met bubbels. Het is een prachtig gebied om doorheen te rijden onderweg naar het restaurant. Al is de hele streek prachtig met mooie uitzichten. 

Het restaurant La Botte Piena heeft een menu volgens traditionele recepten van de streek.
Ook hebben de mannen van het restaurant al eerder een kookworkshop gegeven aan gasten van Casa PRIMO. En bovenal: de locatie is fantastisch!
Het restaurant La Botte Piena heeft een menu volgens traditionele recepten van de streek.
Er is een nieuw restaurant geopend in het oude dorpje Belforte del Chienti, wat ook erg leuk is om doorheen te lopen.
Het restaurant is alleen savonds open, houd daar rekening mee. Erg lekker eten.
Wij willen jullie deze favoriet van ons niet onthouden.
Bekijk hier een verzameling overheerlijke eetgelegenheden.
In Ripe San Ginesio zit een favoriet van ons. Misidia is een heerlijk, chique restaurant.
Erg lekker eten, het is absoluut een favoriet van ons. Houd er rekening mee dat dit restaurant alleen 'savonds open is.

chique dineren

Er zijn nog veel meer heerlijke restaurants die wij jullie niet willen onthouden. In San Severino Marche zijn diverse leuke restaurants, het is een echt culinair gebied. Er zijn zefls een aantal restaurants in het bezit van een ster, bijvoorbeeld Cavallini. Ook zijn er in dit gebied een aantal leuke wijnhuizen die de moeite waard zijn om te bezoeken. 

In Ripe San Ginesio zit een favoriet van ons. Misidia is een heerlijk, chique restaurant. Erg lekker eten, het is absoluut een favoriet van ons. Houd er rekening mee dat dit restaurant alleen 'savonds open is. 

GELATO

Gelateria Enjoy is de beste. Deze Italiaanse ijszaak is een feestje. De eigenaresse heeft meerdere prijzen gewonnen.

Op het grote plein van Tolentino zit een café waar ze ijs, gebak en koffie verkopen. (Tip: als je koffie aan de bar drinkt is het goedkoper. Dit is op de meeste plekken in Italië zo).

Prijzen
Seizoen 2022/23
CASA PRIMo

Een prachtige plek tussen de olijfbomen, gelegen in Le Marche, voorzien van alle luxe en comfort, die jou, je gezin en je vrienden in een andere sfeer brengt.

INFORMATIEAANVRAAG

Heb je interesse of vragen?
Mail ons dan via onderstaand formulier.