ontdek wat
le marche
te bieden heeft

Mooie steden

Le Marche biedt vele prachtige steden waar actief kan worden deelgenomen aan de authentieke Italiaanse cultuur. Genieten van de omgeving betekent ook genieten van de steden en dorpen. Bekijk hier een verzameling mooie stadjes. Op zoek naar iets specifieks of benieuwd naar iets anders? Neem dan contact met ons op voor vragen.

tolentino

Casa PRIMO ligt op 4 kilometer afstand van de oude stad Tolentino. Bij aankomst stuit je direct op een prachtige voetgangersbrug die je verwelkomt in dze prachtige rustieke stad.  Verderop staan er op het plein regelmatig kraampjes met groente, fruit, kleding, schoenen en nog veel meer. Een aanrader om eens doorheen te wandelen. In deze stad ben je van alle gemakken voorzien. Grote supermarkten, echte Italiaanse ijszaakjes, een bakker met heerlijke broodjes voor in de ochtend en een slager met lekker Italiaans vlees. Daarnaast is er veel te ondernemen in Tolentino: theaters, cafés, restaurants en een prachtige piazza om koffie of aperativo te drinken. In geval van nood is er ook een ziekenhuis aanwezig. Je weet maar nooit!

Basilica di San Nicola

Voor een mooi stukje geschiedenis, prachtige kunst en architectuur breng je een bezoekje aan de basiliek. Deze voormalig kathedraal van het rooms-katholieke bisdom Tolentino stamt uit de 17e eeuw en is onlangs gerestaureerd. Maak een rondje door de zonnige binnentuin, struin door de kloostergangen met frescoschilderingen en neem een kijkje in de sierlijke kapel.

Genieten van de omgeving betekent ook genieten van de steden en dorpen. Bekijk hier een verzameling mooie stadjes.
Le Marche biedt vele prachtige steden waar actief kan worden deelgenomen aan de authentieke Italiaanse cultuur.
Een aanrader om eens doorheen te wandelen. In deze stad ben je van alle gemakken voorzien.
Casa PRIMO ligt op 4 kilometer afstand van de oude stad Tolentino. Bij aankomst stuit je direct op een prachtige voetgangersbrug die je verwelkomt in dze prachtige rustieke stad.
Verderop staan er op het plein regelmatig kraampjes met groente, fruit, kleding, schoenen en nog veel meer.

mACERATA

Een prachtige middeleeuwse stad met veel oude gebouwen. In de zomer zijn in deze stad veel opera's te vinden in het grote openluchttheater.

Prijzen
Seizoen 2022/23
CASA PRIMo

Een prachtige plek tussen de olijfbomen, gelegen in Le Marche, voorzien van alle luxe en comfort, die jou, je gezin en je vrienden in een andere sfeer brengt.

INFORMATIEAANVRAAG

Heb je interesse of vragen?
Mail ons dan via onderstaand formulier.