Laat de chaos van het dagelijkse leven van je afglijden op deze unieke plek.
ontdek wat
le marche
te bieden heeft

activiteiten

Een actieve vakantie of een actieve dag tijdens de rustige vakantie? Het kan allemaal. In de omgeving zijn er voldoende mogelijkheden om actief te genieten van de natuur. Bekijk hier de mogelijkheden. Op zoek naar iets specifieks of benieuwd naar iets anders? Neem dan contact met ons op voor vragen.

Casa PRIMO ligt vlak bij de stad Tolentino, in het midden van de beeldschone regio ‘Le Marche’
Casa PRIMO, het splinternieuwe gerenoveerde landhuis is prachtig gelegen tussen de Adriatische kust en het Sibillini gebergte

MOUNTAINBIKING

Wij huren zelf graag elektrische mountainbikes en maken daar de meest prachtige tochten mee met een gids. Bicycle Sibillini regelt naast de mountainbikes ook een leuk restaurant en kan er een leuke dagtrip van maken. Hij spreekt alleen Italiaans, wij kunnen eventueel communiceren voor jullie. 

In Pollenza kan je bij Bikers mountainbikes huren. Je kijkt hier overigens je ogen uit, want Danny heeft een enorm en geavanceerd assortiment fietsen. Bikers heeft sinds kort ook een vestiging geopend aan zee: Marina di Altidona, Via Cherubini 10.

de sibillini bergen

Op en rondom te bergen zijn heerlijke stranden, leuke wandelroutes en mooie dorpjes en stadjes om te bezoeken. Sommige zijn nog steeds niet herbouwd sinds de aardbevingen in 2016. Via het leuke stadje Sarnano rij je de mooie Sibillini bergen in. Hier kan je de meest prachtige wandelingen maken waarbij de mooie watervallen passeert. Ietsjes verder ligt Amandola wat ook mooi is om te bezoeken. In de bergen zelf zijn leuke eettentjes te vinden om tijdens je toch even een pauze te nemen. Lago di Fiastra is een prachtig meer waar je na je wandeling of fietstocht eventjes kunt afkoelen. Ook is Lago di Cingoli een heerlijk meer om te zwemmen. Daar is ook een buitensport park, Cingoli Avventura. Cingoli zelf is ook een leuk stadje om te bezoeken. Abadia di Fiastra, bij Urbisaglia, is een mooi vlak park waar onder andere restaurants zitten, maar waar je ook kunt golfen, wandelen en fietsen. 

Wij gaan zelf graag salumi kopen bij Fattoria Fucili. Hier maken ze de lekkerste ciaoauscolo (zachte salami, specialiteit van Le Marche). Wij combineren dit vaak met een bezoek aan elCito, een klein dorpje naast een natuurgebied bovenop een rots. 

Sommige zijn nog steeds niet herbouwd sinds de aardbevingen in 2016. Via het leuke stadje Sarnano rij je de mooie Sibillini bergen in.
Hier kan je de meest prachtige wandelingen maken waarbij de mooie watervallen passeert. Ietsjes verder ligt Amandola wat ook mooi is om te bezoeken.
Abadia di Fiastra, bij Urbisaglia, is een mooi vlak park waar onder andere restaurants zitten. Cingoli zelf is ook een leuk stadje om te bezoeken.
Ook is het meer heerlijk om in te zwemmen. Er is ook een buitensport park, Cingoli Avventura.
Lago di Fiastra is een prachtig meer waar je na je wandeling of fietstocht eventjes kunt afkoelen. In de bergen zelf zijn leuke eettentjes te vinden om tussendoor even pauze te nemen.
Via het leuke stadje Sarnano rij je de mooie Sibillini bergen in. Sommige stadjes zijn nog steeds niet herbouwd sinds de aardbevingen in 2016.
Leuke wandelroutes en mooie dropjes en stadjes zijn er om te bezoeken op en rondom het Sibillini gebergte.
Een klein dorpje naast een natuurgebied bovenop een rots, heet elCito. Wij combineren het bezoek aan dit dorpje samen met het kopen van Fattoria Fucili.
Wij combineren dit vaak met een bezoek aan elCito, een klein dorpje naast een natuurgebied bovenop een rots.
Wij gaan zelf graag salumi kopen bij Fattoria Fucili. Hier maken ze de lekkerste ciaoauscolo (zachte salami, specialiteit van Le Marche).
Ook is Lago di Cingoli een heerlijk meer om te zwemmen. Daar is ook een buitensport park, Cingoli Avventura.
In de bergen zelf zijn leuke eettentjes te vinden om tijdens je toch even een pauze te nemen. Lago di Fiastra is een prachtig meer waar je na je wandeling of fietstocht eventjes kunt afkoelen.
Op en rondom te bergen zijn heerlijke stranden, leuke wandelroutes en mooie dorpjes en stadjes om te bezoeken.
De zee is hier vaak wat wilder omdat hier geen barrieres voor de stranden zijn gebouwd.

feria

In de zomer zijn er vele feesten om de lokale oogsten te vieren, genaamd Feria. De Vernaccia in Serrapetrona is een mooi feest om te bezoeken. Ook zijn er mosselfeesten in Portonova. Bepaalde druiven- en truffelfeesten zijn meer in het najaar en in het voorjaar, en linzenfeesten in juni en juli. Er zijn allerlei specialiteiten van de omgeving die worden gevierd. 

Laat de chaos van het dagelijkse leven van je afglijden op deze unieke plek.
Prijzen
Seizoen 2022/23
CASA PRIMo

Een prachtige plek tussen de olijfbomen, gelegen in Le Marche, voorzien van alle luxe en comfort, die jou, je gezin en je vrienden in een andere sfeer brengt.

INFORMATIEAANVRAAG

Heb je interesse of vragen?
Mail ons dan via onderstaand formulier.