ontdek wat
le marche
te bieden heeft

de heerlijke stranden

Le Marche biedt vele mogelijkheden om te genieten van één van de vele stranden. Zandstranden, kiezelstranden en zelfs een wat wildere zee: het is allemaal in de buurt. Bekijk hier een verzameling prachtige locaties. Op zoek naar iets specifieks of benieuwd naar iets anders? Neem dan contact met ons op voor vragen.

Wij genieten enorm op het strand. Langs de Conero kust zijn Sirolo en Portonovo absolute favorieten van ons.
Parkeren kan soms even zoeken zijn, vooral in augustus wanneer de Italianen zelf ook vakantie hebben.
Later op de middag is er, door de berg, veel schaduw te vinden. De stranden zijn hier met kiezelstenen omdat het onderaan de berg is.
De stranden zijn hier met kiezelstenen omdat het onderaan de berg is. Later op de middag is er veel schaduw te vinden.

kiezelstranden

Wij genieten enorm op het strand. Langs de Conero kust zijn Sirolo en Portonovo absolute favorieten van ons. Eettentjes zijn overal te vinden evenals stransbedjes en parasols. Door de krijtrotsen berg zijn er mooie baaien te vinden. Parkeren kan soms even zoeken zijn, vooral in augustus wanneer de Italianen zelf ook vakantie hebben. De stranden zijn hier met kiezelstenen omdat het onderaan de berg is. Later op de middag is er veel schaduw te vinden. 

Porto Recanati is een heerlijk strand met een gezellig, lange boulevard waar talloze eettentjes te vinden zijn. Het strand heeft kleine steentjes. Klein genoeg om wel gewoon goed te kunnen lopen. 

porto san elpidio

Hier zijn een aantal stranden te vinden met leuke restaurants. De zee is hier vaak wat wilder omdat hier geen barrières voor de stranden zijn gebouwd. Deze stranden zijn ongeveer een halfuur rijden. 

Veel leuke restaurants zijn hier op de stranden te vinden.
Zandstranden, kiezelstranden en zelfs een wat wildere zee: het is allemaal in de buurt. Bekijk hier een verzameling prachtige locaties.
Hier zijn geen barrières gebouwd voor de stranden, daarom is de zee hier vaak wat wilder.
Hier zijn een aantal stranden te vinden met leuke restaurants.
Deze stranden zijn ongeveer een halfuur rijden.
Le Marche biedt vele mogelijkheden om te genieten van één van de vele stranden.
Het strand heeft kleine steentjes. Klein genoeg om wel gewoon goed te kunnen lopen.
Porto Recanati is een heerlijk strand met een gezellig, lange boulevard waar talloze eettentjes te vinden zijn.
Wij raden door deze reden de boven genoemde stranden aan.
Zuidelijker liggen ook de zandstranden Padasso en Grottomare.
Het dichtstbijzijnde strand is in Civitanova Marche en is een zalig, breed zandstrand met veel keuze aan eetmogelijkheden.
Een zalig en breed zandstrand met veel keuze aan eet mogelijkheden.

Zandstranden

Het dichtstbijzijnde strand is in Civitanova Marche en is een zalig, breed zandstrand met veel keuze aan eetmogelijkheden. 

Zuidelijker liggen ook de zandstranden Padasso en Grottomare. Deze stranden zijn zeer geliefd door de Italianen en daarom is het er vaak ook erg druk. Wij raden door deze reden de boven genoemde stranden aan.

Prijzen
Seizoen 2022/23
CASA PRIMo

Een prachtige plek tussen de olijfbomen, gelegen in Le Marche, voorzien van alle luxe en comfort, die jou, je gezin en je vrienden in een andere sfeer brengt.

INFORMATIEAANVRAAG

Heb je interesse of vragen?
Mail ons dan via onderstaand formulier.