De overtreffende trap

In voorgaande jaren hebben wij al een aantal grote vakantiehuizen voor 10 personen met zwembad bezocht. Echter nog niet eerder in Italië, dus dat was een mooie aanvulling op onze wensenlijst. En bij aankomst viel onze mond open. Nog nooit een landhuis in het echt gezien met een dergelijke ligging. Laat staan dat we hier een week gingen verblijven. Wauw! Wat een bijzonder setting! Echt de overtreffende trap.

Een mooi kleurrijk en divers heuvellandschap als in een schilderij waarin wij volledig tot rust zijn gekomen. Een heerlijk zwembad, lekker bed, privébadkamer met warme douche, goede keuken, handige lange eettafel, open haardje, spelletjes, boeken/magazines, leuke tuinmeubelen. Helemaal fijn!

Authentieke dorpjes om ons heen waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Maar toch ook een grote supermarkt op 10 min afstand. De kust en meren ook gezien op circa 30 min. rijden en toffe wandelroutes zijn er ook voor de liefhebber. Ga het zelf zeker eens ervaren. En beloon jezelf elke dag met een ijsje van prijzenwinnaar Enjoy. Deden wij wel tenminste ;)

Peter & Daantje

EEN ONOVERTROFFEN UITZICHT

Kom maar op die wijn!

Lago di fiastra

Genieten van een panoramisch uitzicht

Daantje & Petertje

Peter is die met die pet

Ons ochtendritueel

we love eggs in the morning

Met liefde gemaakt

koffiemomentje...

Tijdens de markt in Tolentino

Daar hoort een krantje bij

Leest wat lastig;-)

sirolo beach

Op een uurtje rijden vanaf Casa PRIMO

Ristorante La Paranza

Een heerlijke middag afgesloten met een lunch op het strand

smullen van verse vis

In fijn gezelschap

SAlute

Elke dag het leven vieren!

symbool van rust

Dit bord hopen we graag nog vaker te zien

casa primo

Een prachtige plek tussen de olijfbomen, gelegen in Le Marche, voorzien van alle luxe en comfort, die jou, je gezin en je vrienden in een andere sfeer brengt.

informatieaanvraag

Heeft u interesse of vragen?
Mail ons dan via onderstaande formulier