in één woord 'fantastisch!'

Als ik in één woord zouden moeten beschrijven hoe onze ervaring met Casa Primo was, dan kan ik niets anders zeggen dan 'fantastisch!'. We hadden de vuurdoop. Als eerste huurders mochten we genieten van deze droomvilla op het platteland van de Marken. Het prachtige uitzicht met zijn vele gezichten, het zwembad en het huis als koele basis in de Italiaanse hitte en de heerlijke keuken, waar het aan niets ontbreekt maken de vakantie heerlijk.

als je van rust houdt, zit je hier goed

Tolentino is precies groot genoeg om de juiste boodschappen te kunnen doen voor je avondeten in de tuin, maar ook ontbreekt het niet aan heerlijke restaurantjes en koffietentjes, voor als je even geen zin hebt om zelf aan de slag te gaan. De kamers zijn stuk voor stuk sfeervol ingericht en de bedden slapen heerlijk. Als je van rust houdt, zit je hier goed. We hebben de omgeving flink verkend, uitstapjes naar leuke stadjes en dorpjes, voor een ijsje, shoppen of het algehele Italiaanse gevoel zijn er in overvloed en ook de strandjes, van zandstrand tot privé rotsstandjes zijn op een half uurtje rijden te vinden. Chapeau voor de eigenaren Ilse en Paco. Zij hebben de kunst verstaan om hun gasten in de watten te leggen, en staan gelijk voor je klaar als je ze nodig hebt, of tips zoekt. We komen graag terug!

Pleun, Adriaan, Wiesje en Joep

casa primo

Een prachtige plek tussen de olijfbomen, gelegen in Le Marche, voorzien van alle luxe en comfort, die jou, je gezin en je vrienden in een andere sfeer brengt.

informatieaanvraag

Heeft u interesse of vragen?
Mail ons dan via onderstaande formulier