GENIETEN VAN

EEN VEILIGE VAKANTIE

ONZE MAATREGELEN

Een veilige vakantie

Ook het aankomende seizoen gaan we gasten hartelijk ontvangen, maar wel op gepaste wijze. Onze accommodatie ligt afgelegen en heeft een riante tuin met zwembad, waardoor er voldoende ruimte is om afstand te houden mocht dat noodzakelijk zijn. Maar omdat u het hele huis heeft gehuurd zijn er verder geen mensen aanwezig waar u rekening mee zou moeten houden. We zijn extra alert op hygiëne om de eventuele kans op besmetting van het COVID-19 virus zo klein mogelijk te maken. En uiteraard nemen we veiligheidsvoorschriften in acht. Hiermee bieden we een veilige accommodatie en doen er alles aan om je een fijne vakantie te verzorgen. Voor Casa Primo hebben we een protocol opgesteld waarin maatregelen zijn opgenomen die door de provincie in de vorm van een Corona richtlijn zijn opgesteld. Wanneer hier wijzigingen in optreden, gaan we dit direct verwerken.

Algemene Corona voorschriften

 De maatregelen gaan samen met de algemene al bekende voorschriften:

  • Was regelmatig je handen met zeep;
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze in een prullenbak;
  • Houd voldoende afstand van elkaar;
  • We adviseren gasten om mondkapjes mee te nemen uit Nederland of ze in Tolentino te kopen;

De kamers 

Kamers worden op de dag van aankomst schoongemaakt. Hierbij wordt de kamer geventileerd en worden er persoonlijke beschermingsmiddelen gebruikt. Bij het schoonmaken zullen we extra aandacht geven aan de oppervlakten die vaak aangeraakt worden. Er is zeep aanwezig om je handen te wassen. Het is raadzaam om de kamer zoveel mogelijk te ventileren en het gebruik van airco te beperken. De kamers hebben allemaal een raam met muskieten net.

het zwembad

Het zwembad kan worden gebruikt. Er is voldoende ruimte om en in het zwembad om  afstand te bewaren. Je mag alleen het water in wanneer je eerst hebt gedoucht. Gebruik op de ligbedden en loungebank zoveel mogelijk de (eigen) handdoek of de beschikbare strandlakens. Het water van het zwembad wordt volgens de voorschriften regelmatig door een professional  gecontroleerd en voorzien van de nodige supplementen. Er kan, afhankelijk van het weer, een extra controle plaatsvinden gedurende de week.

Heb je klachten?

Wanneer je koorts en symptomen van luchtweginfectie hebt (droge hoest, koorts, keelpijn, ademhalingsmoeilijkheden), blijf dan binnen en neem contact met ons op. Bij urgentie is er een ziekenhuis aanwezig in Tolentino (Viale della Repubblica, 18, 62029 Tolentino)

casa primo

Een prachtige plek tussen de olijfbomen, gelegen in Le Marche, voorzien van alle luxe en comfort, die jou, je gezin en je vrienden in een andere sfeer brengt.

informatieaanvraag

Heeft u interesse of vragen?
Mail ons dan via onderstaande formulier